برای تمکین اقدام نموده ام،اما متوجه شدم همسرم، منزل را تغییر داده،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۵۹ #89648616

سلام
من با اجراییه تمکین برگشتم خونه ام، اما همسرم خونه رو عوض کرده و خانواده دیگری اونجا بودن.
الان من باید چکار کنم؟
میشه راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید همان لحطه بازگشت موضوع را توسط پلیس گزارش می کردید و استشهادیه هم تنظیم می کردید سپس به زوج اظهارنامه می دادید و بعدش هم علیه زوج شکایت ترک انفاق مطرح کنید .

با پلیس تماس بگیرید که به محل مراجعه کرده و یک صورت جلسه برای شما تنظیم کند این صورت جلسه را به اجرای احکام ببرید و اطلاع دهید اینطور اتفاقی افتاده بعد به همسرتان اظهارنامه بدهید که من به منزل جهت انجام تمکین برگشتم ولی اینطور اتفاقی افتاده و اظهار نامه راهم ضمیمه پرودنه اجرای احکام خود کنید تا از قید عدم تمکین خلاص شوید

اولا باید این موضوع را در طی اظهارنامه ای ارائه دهید که حاضر به برگشت هستید اما به دلیل تغییر مکان این امکان برای شما وجود ندارد
و سپس به اجرای احکام مراجعه کنید تا صحت ادعای شما ثابت شود
سپس دادخواست نفقه و تهیه مسکن مشترک را مطرح کنید

با سلام شما می توانید به اجرای احکام مراجعه و موضوع را عنوان نموده و با رویت مامور اجرا تمکین منتفی می گردد

سلام تامین دلیل مدرکی و سریعا و الزام زوج را به تامین منزل مشترک از دادگاه بخواهید