امکان فسخ قرار داد با اسقاط کافه خیارات به دلیل بی سوادی هست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۳۳ #89637756

سلام خسته نباشید مادربزرگ من یک وکالت فروش بلاعزل با اسقاط کافه خیارات خصوصا خیار غبن ولو فاحش به مادرم داده است ضمن اینکه موقع وکالت دادن اطلاع نداشته از اینکه داره چه وکالتی میده اما الان یکسال و نیم هست که میدونه همه ی اختیاراتشو در مورد ملک مورد وکالت به مادرم تنفیذ کرده اما تا به حال اقدامی برای عزل مادرم انجام نداده و ما رو مدام تهدید به عزل مادرم میکنه خواستم بدونم بعد از اینهمه مدت امکان عزل مادرم به دلیل بیسوادی مادربزرگم وجود داره؟
یعنی به این پرونده قانون مرور زمان تعلق میگیره؟ چون اگر بخواد مادرم رو عزل کنه باید به جرم کلاه برداری از‌مادرم شکایت کنه که این خانم از بیسوادی من سو استفاده کرده اگر ما ثابت کنیم که مادربزرگم یک سال ونیمه که میدونه ملک رو واگذار کرده و هیچ شکایتی نمیکنه میتونیم جلوی عزل مادرمو بگیریم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان عزل وکیل در وکالت بلاعزل وجود ندارد لیکن تحت احراز شرایطی وکالت قابل ابطال هست ک میبایست مفاد وکالتنامه بطور کامل بررسی شود ک آیا جای ادعایی باقی میماند یا خیر...

باسلام عزل وکیل امکان پذیر نمی باشد.

سلام چون وکالت بلاعزل است امکان عزل نیست

سلام امکان عزل نیست مگر در موارد خاص

با سلام
امکان عزل وکیل نمیباشد

سلام امکان عزل وکیل مقدور نمیباشد

چون وکالت بلاعزل است امکان عزل نیست فقط اگر مادربزرگ اگر خود موضوع وکالت را انجام دهد در اینصورت وکالت منتفی است .مادر بزرگ می تواند پس از فروش دادخواست مطالبه ثمن نماید