ازاله بکارت برای من دردسر خواهد شد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۵۱۸ #89623998

با سلام
من حدود ۸ ماه با دختری در ارتباط بودم ، از اول قرار بود صیغه بینمون جاری بشه و خود دختر هم صیغمون رو خونده ، و در پیام های واتساپ مشخص هست که گفته صیغمون رو خونده با مهریه چند شاخه گل ، ما در این مدت رابطه داشتیم و پرده دختر پاره شده حالا تصمیم بر جدایی گرفتیم ، اگر دختر شکایت کنه تکلیف چی هست؟ اگر دختر با رضایت خودش گفته از جلو میخاد اونهم در پیامک های واتساپ تکلیف چی هست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.هرچند نکاح دختر باکره اگر چه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدری است با این حال اگر به تصور اینکه عقدی که خودتان جاری ساخته اید صحیح است، نزدیکی کرده اید ودخول انجام شده وباعث از بین رفتن بکارت شده ،در اینجا باتوجه
اینکه مدعی زوجیت هستید لذا وفق ماده ۲۲۳قانون مجازات اسلامی، وباعنایت به شبهه بوجود آمده وبا لحاظ ماده۱۲۱همان قانون،زنا منتفی است. به تبع این وضعیت وبا مطمح نظر قرار دادن ماده ۱۲۰قانون مذکور، رابطه نامشروع غیر از زنا نیز ثابت نمی شود..
از سوی دیگر وقتی عنفی در کار نبوده لذا با عنایت به مفهوم و منطوق ماده ۲۳۱قانون مجازات اسلامی، ارش البکاره منتفی خواهد بود. وبا فرض بطلان عقد نکاح مهرالمثل قابل مطالبه است.

بدون اذن پدر صورت گرفته و به عنوان رابطه نامشروع مجازات خواهید شد.

درصورت رضایت چیزی به دختر تعلق نمیگیرد

اگر با شکایت نتوانید وجود عقد را ثابت کنید هر دو مجازات خواهید شد

سلام
ممکن است محکوم به شلاق شوید

سلام اگر با رضایت خود وی باشد دیه در خصوص ازاله بکارت وجود ندارد.

احتمالا باید مهریه شون رو پرداخت کنید