آیا با شرایطی که ذکر کردم میتوانم به دادگاه مراجعه کنم و مستقل شدم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۳۵ #89613474

سلام خسته. نباشید
من دختر ۱۹ ساله هستم که از بچگی مورد تجاورز دایی ام قرار گرفتم و در سن ۱۷ سالگی با خانواده درمیان گذاشتم و به پزشک قانونی مراجمعه کردم و انها تشخیص دادند که این اتفاق در زمان بچگی اتفاق افتاده است ولی نمیتوانم ثابت کنم کار چه شخصی است بنا بر این شکایتی از طرف من به دایی ام صورت نگرد از ان زمان توسط خانواده خود مورد سرکوب و فحاشی و حتی کتک قرار میگیرم به طوری که شرایط این خانه برایم غیر قابل تحمل شده است از صورت دیگری هم مادر و پدرم باهم مشکل دارند و همیشه در خانه بحث و مشاجره وجود دارد و هیچ گونه اسایش و ارامشی ندارم .. البته اضافه کنم که درسن ۱۲ سالگی خانواده ام مانع ادامه تحصیل من شدند و حالا میخواهم مستقل شوم ایا با شرایطی که ذکر کردم میتوانم به داداگاه مراجعه کنم و مستقل شدم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در صورت داشتن شرایط برای زندگی مستقل مانعی وجود ندارد

بهترین کار برای شما مراجعه به مشاپره اجتماعی هستش میتونی مراجعه کنی

با سلام شما با توجه به اینکه رشید می باشید و لذا نیاز به اجازه هیچ کسی ندارید و از همین الان می توانید به صورت مستقل زندگی نمایید

سلام و درود
با توجه به اینکه بالای ۱۸ سال سن دارید قانونا میتوانید در امور مالی و غیرمالی خود مثل انتخاب محل اقامت و اینکه مستقل زندگی کنید و خیر را دارید، ولی سعی کنید تا جایی که ممکن است مشکل را حل کنید، اگر برای پدر و مادر بتوانید توضیح بدهید به یکباره دو غمخوار برای مشکلتان پیدا کرده اید و آنها دلداری میدهند، هر چه زودتر اینکار رو بکنید بهتره، اگر خودتان نمیتوانید مطرح کنید شخصی را برای اینکار واسطه کنید. بنده تلفنی میتونم اینکار را بکنم اگر میدانید کارساز است.
سالم و موفق و پیروز باشید.

با سلام و احترام به استحضار می رساند ضمن متاسف شدن از واقعه تلخ و ناجوانمردانه و به دور از شان انسانیت ، اعلام می نمایم با عنایت به این موضوع که شما وارد سن قانونی شده و مستقلا میتوانید نسبت به نحوه زندگی خویش تصمیم گیری نماید بنابراین نیازی به گرفتن اجازه از والدین ندارید ولیکن منحصرا موقع ازدواج اجازه ولی قهری و یا همان پدر از منظر قانون الزامی است و در صورت مخالفت نیز میتوانید با مراجعه به دادگاه مجوز قانونی را اخذ کنید . پیشنهاد میکنم با یک روان شناس خوب و متبحر و یا مراکز بهزیستی مشاوره نمایید .

سلام.در قانون چیزی بنام مستقل شدن فرزند نداریم یعنی اینکه شما پس از اینکه به سن ۹ سال قمری رسیده آید به رشد دماغی و جسمی رسیده آیپد و به مرحله رشد رسیده آید و در سن ۱۸ سالگی شما کبیر شده آید و می توانید برای اعمال حقوقی و شخصی خودتان مستقلا اقدام کنید.

می توانید با توجه به سن رشد زندگی مستقل داشته باشید