مخالفت با بازسازی ملک کلنگی چه راهکاری دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۵۲ #89611466

سلام مالک طبقه اول ساختمانی ۴ طبقه هستم با عمر۴۷ سال و قدیمی سه مالک به دلیل فرسوده بودن و مشکلات فراوان تاسیساتی حاضر به بازسازی هستند اما مالک چهارم مخالفت دارند چطور می‌شود مالک چهارم را مجبور به همکاری کرد

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
با دریافت نظریه کارشناسی و طی مراحل .

می توانید الزام مالک ناراضی را به مشارکت در ساخت از طریق مراجع قضایی درخواست نمایید که برای این امر باید درخواست کارشناسی داده و چنانچه کارشناس تایید کند که ملک در معرض خرابی بوده و قابلیت تعمیر و انتفاع ندارد الزام به ساخت طبق حکم دادگاه صادر خواهد شد.

سلام.
قانون تملک آپارتمان ها
ماده ۱۳- در صورتی که به تشخیص سه نفر از کارشناسان رسمی دادگستری عمر مفید ساختمان به پایان رسیده و یا به هر دلیل دیگری ساختمان دچار فرسودگی کلی شده باشد و بیم خطر یا ضرر مالی و جانی برود و اقلیت مالکان قسمتهای اختصاصی در تجدید بنای آن موافق نباشند، آن دسته از مالکان که قصد بازسازی مجموعه را دارند، می توانند براساس حکم دادگاه، با تأمین مسکن استیجاری مناسب برای مالک یا مالکان که از همکاری خودداری می ورزند نسبت به تجدید بنای مجموعه اقدام نمایند و پس از اتمام عملیات بازسازی و تعیین سهم هر یک از مالکان از بنا و هزینه های انجام شده، سهم مالک یا مالکان یادشده را به اضافه اجوری که برای مسکن اجاری ایشان پرداخت شده است از اموال آنها از جمله همان واحد استیفا کنند. در صورت عدم توافق در انتخاب کارشناسان، وزارت مسکن و شهرسازی با در خواست مدیر یا هیأت مدیره اقدام به انتخاب کارشناسان یادشده خواهد کرد.
پیشنهاد می شود برای انجام کارهای لازم وکیل بگیرید .

سلام به دلیل شراکت در یک ملک می توانید شکایت خود را در شورای حل اختلاف مطرح نموده تا رسیدگی شود/.