میخواستم بپرسم آیا همسر این خانوم میتونن از اقا شکایت کنن؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۴ #89606078

سلام ، وقت بخیر
سوال داشتم در ارتباط با تخلفات مجازی ، چندین سال قبل آقایی با خانومی متاهل در ارتباط بودن از طریق مجازی و چت، ک بعد از چند ماه این ارتباط قطع شده و تا سال ها خبری از هم نداشتن تا اینکه چند وقت اخیر مجددا خانوم ب اقا پیام دادن و در حد احوال پرسی مختصر ، دو سه روز بعد این احوال پرسی خانوم ب این اقا پیام دادن ک هر چی عکس و فیلم از من داری بفرست و این اقا هم ک صفحه ی چت این خانوم رو از همون چند سال قبل داشته و حذف نکرده تموم عکس ها و فیلمهایی ک زمانی خانوم فرستادن رو ارسال کردن ک متاسفانه اون کسی ک گفته عکس و فیلم بفرست همسر این خانوم بودن و حالا همسر خانوم گفتن ک از این آقا شکایت میکنن و ...

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توان تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت نمود لیکن نتیجه هم بستگی به دلایل ومستندات ونظرقاضی دارد

سلام وقت بخیر
تحت عنوان رابطه نامشروع اقدام به طرح دعوا نمود

درود تحت عنوان رابطه نامشروع قابل شکیت می باشد.

با سلام
تحت عنوان رابطه نامشروع قابل پیگیری است

سلام
بله تحت عنوان رابطه نامشروع از طرف همسر قابل پیگیری است.

امکان شکایت رابطه نامشروع از سوی همسر وجود دارد و اثبات ین موضوع بستگی به دلایل و مدارک و نظر قاضی دادگاه دارد.

موضوع تحت عنوان رابطه نامشروع از جانب همسر خانم قابل پیگیری و شکایت هست و اثبات آن بستگی ب محتوای پیامک ها و فیلم و تصویر رد و بدل شده بین ایشان دارد