برای عمل نکردن به تعهداتی که داده شده ولی مغایر با قانون است به چه صورتی می توان اقدام کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۲ #89594379

چنانچه شخصی به دلیل عدم اطلاع از مفاد قانونی تعهداتی را در یک قرارداد پذیرفته باشد که در مخالفت با نص صریح قانون باشد و در حال حاضر نیز خواهان با ارائه دادخواستی مطالبه همان تعهدات و دریافت خسارت را داشته باشد به چه صورتی باید عمل کند که از ادای این دیون غیرقانونی رها شود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مفاد قرارداد و تعهد برخلاف نص قانون تحریر گردیده، بهیچ عنوان امکان طرح دعوی عدم ایفای تعهد را نخواهید داشت، وعملا این قرارداد و تعهد باطل است.

تعهدات خلاف قانون قابل اجرا نیستند.

بادرودوسلام امکان اجرا تعهدات مخالف قانون نمی باشد.

تعهدات خلاف قانون قابل اجرا نمی باشد

اگر شرط برخلاف نص قانون و غیر شرعی باشد باطل است..و همچنین اگر خلاف مقتضای عقد باشد مبطل عقد نیز است

قابل اجرا نبوده و این قرارداد در دادگاه مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت

به استناد ماده ۱۰ قانون مدنی ، توافقات مخالف قانون میان طرفین باطل بوده و قابل درخواست برای اجرا نمی باشد .