پیگیری واریزی اشتباه به حساب شخص دیگر

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۰,۵۷۷ #8959

سلام راستش ما پولی رو اشتباه به حساب کسی واریز کردیم البته اون کس تو شیرازه من تو تهران بخاطر راه طولانی یه وکیل گرفتم و اونجا شکایت کردم بعد از شکایت 8 ماه میگذره بعدش بمن زنگ زده میگه طرف راضی شده پولو تو دو تا قست بده بعد قست دومم چکی بعدشم گفت اگه نگیرین طرف اعتراض کنه 8 ماه دیگم طول بکشه حالا من نمیدونم چی کار کنم بعد طرف می خواد بره ترکیه سفر بعدش چکم که ارزش نداره چی کار کنیم چک امنیت نقد شدنش افزایش پیداکنه

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ابتدا باید برگه واریزی اشتباه را به بانک ارایه میدادید و از بانک گزارشی مبنی بر آن به دادسرا میبردید.در این صورت دادسرا بطور غیابی پول را به حساب شما بر میگرداند..در هر حال شما ابتدا از وکیل خود اطمینان حاصل کنید که با خوانده تبانی نکرده باشد.زیرا قضیه کمی مشکوک است...

موفق باشید