چکار کنیم که این رای قطعی را باطل کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۳ #89582126

با صورت کاملا خلاصه موضوع را به استحضار وکلای محترم می رسانم
برادرم راننده موتور سیکلت بوده و دوستش ترک نشین به همراه برادرم بود که با تماس تلفنی بیمارستان از حادثه مطلع شدیم که متاسفانه برادرم دچار مرگ مغزی و بعد از اهدا اعضای برادرم جان میسپارد گزارش تحقیق کلانتری از مصدوم حادثه و تحقیقات محلی اعلام شد که خودرویی به فرمان موتورسیکلت برادرم برخورد و انها را واژگون و بدون توقف از محل متواری میشود دو نفر شهادت دادن که شاهد حادثه بودن و شخصا مصدومان را به بیمارستان منتقل کردن و نزد دادیار گواهی دادن / تحقیقات کلانتری حادثه را تایید کرده / مصدوم حادثه بر علیه فرد متواری شده شکایت مطرح کرده / پزشکی قانونی اثار سایدگی بر جسد را اعلام کرده حال کارشناس اولیه اعلام نموده تصادف محرز نمی باشد/هیات سه نفره اعلام میکنند بر اثر برخورد با جدول راننده فوتی مقصر است / هیات پنج نفره اعلام نموده بر اثر مارپیچ رفتن واژگون و راننده فوتی مقصر است / هیات هفت نفره اعلام میکنند بر اثر تک چرخ زدن راننده واژگون و فوت میکند همانگونه طبق پیش گفته فوق گزارشات سهود عینی و گزارش محلی کلانتری و بخصوص مصدوم حادثه اعلام میکنند بر اثر برخورد یک خودرو موتور را واژگون و مسبب حادثه متواری شده ولی قاضی پرونده به استناد گزارش کارشناسان برادرم را مقصر حادثه اعلام میکند

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت برادرتان به استحضار میرسانم با توجه به نوشته های شما که اعلام کردید کارشناسان برادر شما را مقصر دانسته و حادثه تصادف را منتفی دانسته اند و دادیار پرونده بررسی نموده و تصادف را تایید نموده ورای در مراحل بعدی دادگاه قطعی شده باشدبنابراین چنانچه رای قطعی باشد شما فقط و فقط از راه اعاده دادرسی در صورت داشتن مدارک و یا فیلم محل تصادف و مدارکی که نشان دهد ایشان توسط برخورد با موتور دیگری در گذشته می توانید رای قطعی را به صورت اعاده دادرسی که یکی از طرق شکایات فوق العاده است برگردانید در غیر اینصورت با توجه به اینکه مدارکی وجود ندارد امکان تغییر رای قطعی مقدور نیست