آیا وراث می توانند ملکی که قابلیت تجاری داردبه قیمت مسکونی از من بخرند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۴ #89571195

سلام از پدرم ملکی رسیده که بر خیابان اصلی است و سر دو نبش.ما سه ورثه هستیم دو دختر و یک پسر.حال قصد فروش منزل را داریم.به لحاظ مقررات شهرداری ملک قابلیت تفکیک بین سه ورثه را دارد و چون سر خیابان اصلی است پس از تفکیک میتوان هر قسمت را تجاری کرد و سپس فروخت،اما برادرم با همکاری خواهرم میخواهند ملک را تفکیک نشده و غیر تجاری به قیمت کارشناسی (قیمت مسکونی) از من بخرند و بعد از خرید خودشان ملک خریده شده را تجاری کنند.آن ها میگویند اگر راضی نشوی و ملک را نفروشی ، به دادگاه شکایت کرده و فروش ملک را از دادگاه خواستار میشویم.آیا میتوانند ملکی که قابلیت تجاری دارد را به قیمت مسکونی توسط دادگاه از من بخرند؟

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر چنین چیزی که گفته اند نمیشود ، شما بهتر است از طریق اداره ثبت اقدام به افراز ملک نمایید

به اداره ثبت مراجعه و درخواست افراز و صدور سند برای خودتان کنید. در صورت رای اداره ثبت مبنی بر افراز مال مشاع نبوده و سایر وراث اجازه درخواست فروش ملک را ندارند

سلام شما ملزم به فروش نیستید در نهایت ملک به مزایده گذاشته می شود و قیمت آن با وضع موجود تعیین می شود و در زمایده هر کسی مایل باشد می تواند ملک را خریداری کند .

با سلام شما اگر از قابلیت افراز سهم خود مطمئن هستید به اداره ثبت مراجعه و تقاضای افراز سهم و صدور سند مالکیت ۶ دانگ برای سهمی خود را بنمایید در این صورت سایرین حق دادخواست الزام به فروش مال مشاع در دادگاه را نخواهند داشت چون با افراز صورت گرفته مال دیگر مشاع نخواهد بود‌.

سلام- خیر نمی توانند چون دادگاه در صورت شکایت شما ، کارشناس معرفی می کند و پس از بررسی اقدام به تقسم ترکه می نماید/.