آیا در مرحله تجدیدنظر یا در اجرای احکام، این شخص می تواند در قالب لایحه خسارت تاخیر را مطالبه کند؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۶۴ #89570962

سلام
اگر خواهان(اینجانب) یک پرونده، بابت دیون مالی(وجه نقد) در متن دادخواست فقط خسارات دادرسی را ذکر کرده و خسارت تاخیر تادیه را ذکر نکرده باشد و الان در خصوص اصل دعوا رای به نفع او صادر شده باشد آیا در مرحله تجدیدنظر یا در اجرای احکام، این شخص می تواند در قالب لایحه خسارت تاخیر را مطالبه کند یا خیر؟
و اگر نمی تواند آیا باید دادخواست جدا بدهد یا در اجرای احکام و پس از مراجعه به شعبه می تواند در قالب لایحه تاخیر را مطالبه کند؟
ضمنا الان پرونده در مرحله بدوی به نفع خواهان است و هنوز فرصت تجدید نظر برای خوانده باقی است.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود فراوان
خواهان پس از قطعیت یافتن حکم صادره طی دادخواست مجزا بایستی مطالبه تاخیر تادیه را نماید .

سلام.خیر نیاز به ثبت دادخواست مجدد دررابطه با خسارات تاخیر تادیه دارد

سلام
مجدد دادخواست بدهید

باید دادخواست مجدد در این خصوص تقدیم کنید.

خیر نیاز به ثبت دادخواست مجدد با عنوان مطالبه خسارت تاخیر تادیه می باشد.

بادرودوسلام مجدد دادخواست تقدیم و تنظیم نمایید.

درود می بایست مجددا دادخواست دهید