آیا من قطعا مالک سرقفلی به حساب می آیم یا ممکنه بعدا نفر قبلی مدعی بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۱ #89562919

سلام. من سرقفلی یک مغازه رو به طور مستقیم از مالک پاساژ خریدم. مالک به من گفت که قبلا سرقفلی را به کسی فروخته ولی تمام قسطها پرداخت نشده، درنتیجه قرارداد با نفر قبلی رو یک طرفه فسخ کرده. یک خط نوشته و امضا هم پشت کپی سند فروش به مالک قبلی رو به من نشون دادن که طرف قبلی فسخ رو پذیرفته. ولی چیزی به من ندادن. الان من سند مستقیم در برگه قرارداد پاساژ با مهر برجسته پاساژ دارم. آیا من قطعا مالک سرقفلی به حساب می آیم یا ممکنه بعدا نفر قبلی مدعی بشه؟ آیا سندی که به من دادن معتبر هست برای اثبات مالکیت سرقفلی یا الان درواقع سرقفلی دو تا صاحب دارد؟ چون نفر قبلی هم سند دارد.

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- چنانچه امضاء و اثر انگشت فسخ نامه صحیح باشد شما مالک سرقفلی خواهید بود . در صورتی هم که بعدها کسی مدعی شده و احیانا خدشه ای به مالکیت شما وارد شود میتوانید از مالک پاساژ به اتهام کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کرده و احقاق حق نمائید .
- حتما کپی فسخ نامه ادعائی را از مالک پاساژ دریافت نمائید ولی چنانچه از دادن کپی سر باز زد به موضوع مشکوک باشید .