آیا مدرک پزشک قانونی در رابطه با گرفتن طلاق کفایت میکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۲ #89562355

همسر من موهام رو کشیده و چند تا ضربه به دست و پام وارد کرده که الان دیگه علائمش نیس اما سرم درد میکنه، ایا در صورت مراجعه من به پزشکی قانونی احتمال داره چیزی مشخص بشه و چیزی ثبت بشه.
سوال بعدیم اینکه اگر پزشکی قانونی کوچکترین ضرب و شتمی رو ثبت کنه ایا امکانش هست که با استناد به این موضوع بشه درخاست طلاق داد و با درخاست موافقت بشه؟!متشکرم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود پزشکی قانونی فقط میزان صدمات را را مشخص می‌کند

با سلام

دو موضوع مطرح است

اول انکه میبایست ایراد و ضرب و جرح تون رو ثابت نمایید تا بتوانید ضارب را محکوم نمائید

ثانیا حتی در صورت اثبات ایراد ضرب و جرح صرفا برای یکبار نمی توانید تقاضای طلاق نمائید

باسلام،درتاییدصحبت همکارانم،اگرشما ازناحیه همسرتان موردضرب وشتم قرارمیگیرید،اول باید ادله ایی داشته باشیدکه ازناحیه همسرتون بوده(باتماس با۱۱۰ یاگواهی شهود،همسایه هاو،،،)که دردادگاه ثابت کنید،بعدبامراجعه به پزشکی قانونی که جراحات راتاییدمیکنه،به دادگاه مراجعه میکنید،بعداینکه این ضرب وشتم هاروقاضی بایدتاییدکنه که واقعا شما درعسروحرج هستیدیانه،ولی فکرنکنم بااین یه بارضرب وشتم قاضی درخواست طلاق راقبول کنه،حداقل بایدچندین باراتفاق افتاده باشه.بازبه نظرقاضی مربوط میشه،موفق ومؤیدباشید

سلام
پزشکی قانونی وجود زخم ناشی از ضرب و شتم را به اثبات می رساند ولی اینکه چه کسی این کار را کرده نیاز به شاهد و مدارک اثباتی است

پزشکی قانونی تنها صلاحیت تایید موضوع ضرب و جرح را دارد و انتساب عمل مجرمانه به فردی خاص بستگی به ارائه مدارک و شواهد توسط شما و پذیرش آنها از سوی دادگاه دارد .

سلام
برای اثبات این موضوع که ضرب وشتم توسط زوج انجام شده بایدشاهد داشته باشیدیااینکه صورت جلسه پلیس درپرونده باشددرصورت اثبات وتایید پزشکی قانونی علاوه برامکان طلاق میتوانید بصورت کیفری طرح دعوی کنید وزوج محکوم به پرداخت دیه شود