در صورت بر هم زدن نامزدی،آیا میتوانم ادعای شرف کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۶۶ #89551195

سلام و خسته نباشید
من پس از یک سال نامزدی با نامزدم به مشکل برخوردم و در صورت بهم زدن نامزدی از جانب نامزدم مادرم میخواد ادعای شرف بکنه.
میخواستم بدونم میشه ادعای شرف کرد؟
چون بین ما هیچ صیغه و عقد رسمی و قانونی جاری نشده.
و اینکه اگر بشه ادعای شرف کرد مجازاتش چیه؟
ممنون میشم اگر به سوالاتم جواب بدید.

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر ، چنین امری در قانون پیش بینی نشده است.

سلام . خیر چنین حقی برای هیچ کدام از نامزدها متصور نیست .

باسلام
ادعای شرف در قانون در خصوص چنین امری وجود ندارد،و نامزدی شبیه به قراردادی جایز است که هریک از طرفین می توانند آن را بهم بزند و خسارتی قابل مطالبه نیست

میخواستم بدونم میشه ادعای شرف کرد؟
خیر در قانون همچنین امری پیش بینی نشده
چون بین ما هیچ صیغه و عقد رسمی و قانونی جاری نشده.
و اینکه اگر بشه ادعای شرف کرد مجازاتش چیه؟
ادعای شرف نداریم تنها چیزی که می توانید مطالبه کنید ضرر های مادی و معنوی ای هست که به شما وارد شده در صورت اثبات می توانید مطالبه کنید
ممنون میشم اگر به سوالاتم جواب بدید.
موفق باشید
مفید بود؟

خیر. چنین شکایتی وارد نیست.

درود متاسفانه چنین شکایتی وارد نیست.

با سلام
ادعای شرف درخصوص برهم زدن نامزدی معنی ندارد.ممکنه طرفین یا یکی از آنها بعداز شناخت کافی به نتیجه برسه که نمیشه باهم دیگه زندگی کنند