دوباره دفتر شعبه به همون اداره دوباره ابلاغ کرده و اونا دادخواست تجدید نظر خواهی گذاشتن؛ آیا قانونی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۶ #89548058

با سلام و احترام
پرونده ما در دادگاه رای به نفع ما صادر گردید و به طرفین ابلاغ شد. طرف مقابل ما که یه اداره دولتی هست در سامانه تاریخ ۲۶ آذر ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده گردید قید شده.
بعد از گذشت ۲۰ روز هیچ اقدامی نکردن که طبیعتا رای قطعی شده. الان دوباره دفتر شعبه به همون اداره دوباره ابلاغ کرده و اونا دادخواست تجدید نظر خواهی گذاشتن.
آیا این درسته؟. یا خلاف قانونه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در پاسخ تجدید نظر می‌توانید اعتراض نمایید تن دید نظر خواهی خارج از مهلت بوده است و در صورت ابلاغ قانونی ابلغ مجدد بلاوجه است.

با سلام
درصورتی که تجدیزنظر خواهی خارج از موعد انجام شده باشد شما میتوانید در تبادل لوایح به این امر اشاره کرده و از نظر شکلی به ان ایراد وارد کنید

اگر در ظرف مهلت قانونی اعتراضی توسط شرکت صورت نگرفته باشد رای قطعی است و دیگر قابل اعتراض نیست مگر اینکه تقاضای فرجام خواهی یا اعاده دادرسی نموده باشد

در اینگونه موارد که اصطلاحا تعدد ابلاغ وجود دارد ، ملاک ابلاغ اولیه میباشد . شما میتوانید موضوع را در لایحه خود در مرحله تبادل لوایح دکر کنید تا باستناد ایراد شکلی مزبور قرار رد تجدیدنظر صادر شود .

سلام و درود
دوست گرامی پس از اتمام موعد قانونی ۲۰ روزه رای صادره قطعی میباشد و راه قانونی ان تجدیددنطر خواهیدنبست بلکه برای اعتراض باید از روشهای ویژه مثل اعاده دادرسی استفاده کرد