آیا همسر اولم می‌تواند درخواست تمکین کندو از من خانه و اثاثیه جدا گانه برای زندگی در خواست کند؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۴۱۰ #89536115

با سلام بنده زوج هستم
دادگاه رای قطعی عدم تمکین را برای من صادر کرده و اجازه ازدواج مجدد داده، سوالم اینه در صورت ازدواج مجدد، آیا همسر اولم می‌تواند درخواست تمکین کند و از من خانه و اثاثیه جدا گانه برای زندگی در خواست کند، در ضمن مهریشو هم میگیره،، وحاضر نیست جلو اجرایی مهریه شو بگیره
بنده کارمندم و ماهی ۵ تومن حقوقمه،که یک چهارمش به زن اولم میرسه و خونه ای که میخوام با زن جدیدم زندگی کنم اجاره اییه و وسایلشو پدرم برام خریده. آیازن اول باید بازن دوم در یک خانه زندگی کند یا باید خانه ای مستقل برای ایشان بگیرم؟ آیا در صورت نگرفتن خانه مستقل باید به او نفقه بپردازم

مشاوره حقوقی مهریه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اعلام آمادگی برای تمکین کنند مستحق دریافت نفقه هستند و میبایست مسکن مستقل تهیه نمایید برای تمکین،بله

در صورت تمکین زوجه اول شما مکلف هستید ..

سلام در صورت تمکین زوجه اول شما ملزم هستید...

سلام وقت بخیر
درصورت تمکین کنند مشکلی نیست.

با درود چنانچه تکمین میکند مشکلی نیست

با سلام بله می تواند تقاضای مسکن و نفقه کند.

سلام در صورت تمکین زوجه اول شما ملزم هستید