برای اجرای حکم غیابی ضامن معرفی شده چه مدارکی را باید ارائه کند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۴۹۸ #89510428

با سلام، با توجه به این که برای اجرای حکم غیابی و ارجاع پرونده به اجرای احکام نیازمند معرفی ضامن از طرف محکوم له می باشد، چه مدارکی برای ضامن کارمند یا بازنشسته (فیش حقوقی، گواهی کسر از حقوق ویا غیره) مورد نیاز است و آیا حضور خود شخص ضامن هم الزامیست یا ارائه این مدارک توسط خواهان به تنهایی کفایت می کند؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای ضمانت حضور شخص ضامن بهمراه فیش حقوقی و مدرک هویتی از جمله کارت ملی الزامی می باشد

سلام حضور ضامن الزامی ست فیش حقوقی کارت ملی کفایت میکند

سلام
حکم کارگزینی مهردار
فیش حقوقی مهردار
حضور ضامن الزامی است.

باسلام.حضور شخص ضامن الزامی می باشد وباهمراه داشتن مدارک هویتی وشغلی شامل آخرین فیش حقوقی وحکم کارگزینی

درود فراوان
فیش حقوقی یا پروانه کسب به همراه خود ضامن

سلام خود شخص با مدارک باید درشعبه حاضرشود

ضامن بایستی شخصا حاضر گردد