آیا به زوجه خبر بدهم یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۸ #89481113

باسلام
من برای زوجه درخاست تمکین رد کردم جلسی رسیدگی ۸ روز دیگس ابلاغ برام اومده ثنای زنم‌ رو گوشی منه و از ابلاغ خبر نداره.
آیا بهش اطلاع بدم یا نه؟
اگه بیاد بنفعمه یا نیاد؟
دقیقا چیکار کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز اگر خواهان تمکین و بارگشت همسرتان هستید به ایشان حتما اطلاع دهید.

سلام
عدم اطلاع ایشان باعث طولانی شدن پروسه رسیدگی خواهد شد
پیشنهاد میدهم به ایشان اطلاع دهید

خبر بدهید بهتر است چون با حضور ایشان رای حضوری صادر میشود

سلام
اصحاب دعوا تکلیفی جهت ابلاغ اوقات دادرسی به یکدیگر ندارند و این وظیفه دادگستری ست.

اگر خواهان تمکین همسرتان هستید اطلاع دهید تا در جلسه شرکت کنند.

اگر خواهان تمکین ایشان هستید و خواسته شما واقعی است، به ایشان اطلاع دهید.

سلام
ایشان را مطلع نمایید تا در دادگاه حضور یابد.