سوء پیشینه جزای نقدی چقدر است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷,۳۱۹ #89470

با سلام
من سال ۹۱ در خدمت سربازی سوار ماشین نظامی شدم و با یک سرباز دیگر که راننده بود به یک محل حفاری غیر مجاز رفتیم که مجوز نداشتند . صاحب محل بعد از دیدن ما مبلغ ۵۰ هزار تومان در صندلی پشتی گذاشت که بلا فاصله ما رو گرفتن و من در دادسرای نظامی به دلیل معاونت در رشوه گرفتن فقط به جزای نقدی حدود ۱.۲ میلیون تومان محکوم شدم .
حالا میخام گواهی عدم سوء پیشینه بگیرم . میخاستم ببینم تاثیری داره یا نه و در گواهی درج میشه یا نه ؟
ممنون بابت راهنمایی

مشاوره حقوقی اختلاس
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
جزای نقدی سوء پیشینه موثر تلقی نمیگردد .

با سلام
در قانون مجازات اسلامی برای جزای نقدی سو پیشینه پیش بینی نشده است
می توانید اقدام به گرفتن عدم سوپیشینه نمایید

باسلام. نگران نباشید محکومیت به جزای نقدی سوء پیشینه نخواهد داشت.

سوپیشینه موثر نخواهید داشت .

باسلام بابت جزای نقدی در قانون مجازات اسلامی سوپیشینه تعیین نگردیده است

تازمانیکه به حبس محکوم نشده باشد نمی تواند سوء پیشینه داشته باشد وکسی که جزای نقدی را پرداخت می کند دیگر سوءپیشینه ای برای او ثبت نخواهد شد

طبق ماده ۲۳ قانون مجازات سوءپیشینه ندارد