آیا من میتوانم حکم تخلیه ایشان رو بگیرم و آیا در همان روز تخلیه میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۲ #89469419

سلام
طی تماس تلفنی که با مستاجرم داشتم متوجه شدم ایشان قصد ندارند در تاریخ اتمام قرارداد تخلیه کنن، با توجه به اینکه ایشان ۹ ماه اجاره رو پرداخت نکردند.
آیا من میتونم حکم تخلیه ایشان رو بگیرم و آیا در همان روز تخلیه میشود؟
سوال دوم اینکه در قرارداد ذکر شده بابت هر روز تاخیر در تخلیه روزانه باید ۵۰ هزار تومان خسارت پرداخت شود.
آیا این خسارت جدا از اجاره ماهیانه حساب میشه؟
یعنی بر فرض مثال اجاره روزانه ۳۰ هزار تومان هست با خسارت دیرکرد تخلیه که ۵۰ هزار تومان هست، روی هم میشه ۸۰ هزار تومان؟
و سوال سوم اینکه اگر قرارداد ایشان تمام شود و بر فرض ایشان ۱۰ روز بیشتر از قرارداد ملک رو تخلیه کنن، بنده میتونم طبق نرخ جدید اجاره ای که عرف هست این ۱۰ روز رو باهاش حساب کنم؟
چون من پارسال خیلی کمتر از عرف بهش اجاره دادم، من ماهی ۹۰۰ دادم اجاره در صورتی که امسال همین ملک ماهیانه ۱۵۰۰ هست.
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خسارت جدا از اجاره بها قابل محاسبه و دریافت است

۱-تخلیه ملک زمانی صورت می گیرد که موعد قرارداد به اتمام رسیده باشد مگر اینکه در قرارداد ذکر شده باشد در صورت عدم پرداخت اجاره بها موجر حق فسخ یکطرفه و یا تخلیه ملک را دارد در غیراینصورت موجر صرفا می تواند نسبت به مطالبه اجور معوقه اقدام نماید و در تاریخ اتمام قرارداد نیز بابت دستور تخلیه اقدام نماید.
۲-خسارت مندرج در قرارداد بابت عدم تخلیه به موقع یا خسارت تاخیر در پرداخت اجاره بها علاوه بر اجاره بها به شما تعلق خواهد گرفت.
۳-چنانچه مستاجر بعد از اتمام قرارداد ملک را تخلیه نکند با توجه به اینکه در قرارداد وجه الالتزام مشخص شده است صرف می توانید خسارت تاخیر بابت تخلیه را مطالبه نمایید.

گرفتن حکم تخلیه به هر حال یک مدت زمانی به طول خواهد آمد. به نظر در صورت گرفتن خسارت روزی ۵۰ هزار تومان دیگر نتوانیداجرت المثل سکونت اضافی را بگیرید( اجاره بهای قدیم که نمی شود گرفت و اجاره بهای عرفی جدید همان اجرت المثل کنونی خواهد بود)

سلام اگر سرط شده باشد در صورت تاخیر در پرداخت اجاره بها موجر حق فیخ دارد می توانید نسبت به فسخ و تخلیه اقدام کنید در غیر این صورت باید تا پایان قرارداد صبر کنید .
بعد از پایان قرارداد اگر تمدید مجدد نکنید فقط حق مطالبه همان روزی ۵۰ هزار تومان تا روز تخلیه دارید نه بیشتر .
پاسخ سوال سوم هم منفی است .

سلام و وقت بخیر
شما می توانید دادخواست مطالبه اجور معوقه به همراه خسارت تاخیر ثبت نمایید، و حکم تخلیه بگیرید ، اجاره ای مازاد بر زمانی که در منزل شما سکونت دارند چون توافق جدیدی ندارید می توانید اجرت المثل ایام تصرف دریافت نمایید که به نرخ روز محاسبه می شود.