آیا میتوان قبل از صدور رای تجدیدنظر خواهی در هیات حل اختلاف، برای آن قسمت اول را که قطعی شده، تقاضای صدور اجراییه کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۹ #89454571

سلام
اگر رای هیات تشخیص کار مثلا ۳ قسمت باشه و فقط به دو قسمت اعتراض شده باشه، آیا میتوان قبل از صدور رای تجدیدنظر خواهی در هیات حل اختلاف، برای آن قسمت اول را که بواسطه عدم اعتراض، قطعی شده، تقاضای صدور اجراییه کرد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام امکان صدور اجراییه برای بخش قطعی شده رای وجود دارد

با سلام بله می توانید.

سلام.. بله میتوانید جهت صدور اجراییه برای این قسمت اقدام کنید

برای اینکه دوبار اقدام نکنید. پس ازقطعیت رای ، هرسه قسمت را باهم‌اجرانمایید

سلام
امکان تقاضا دارید اما اصولا در عمل رای جهت اجرا تفکیک نمیشود