حضانت فرزند پسر با کیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۶ #89452754

با سلام و عرض ادب ب حضانت فرزند پسر تا چند سال با مادر است و بعد از آن به چه صورت میباشد

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام حضانت فرزند جدا از جنسیت تا هفت سالگی با مادر می باشد و پسر از ۷ تا ۱۵ سالگی با پدر و دختر از ۷ تا ۹ سالگی با پدر و بعد از آن از سن حضانت خارج شده و خودشان انتخاب می کنند اما می توان سلب حضانت نیز داشت

با عرض سلام. طبق قانون جدید، حضانت هر دو فرزند دختر و پسر تا هفت سالگی با مادر و بعد از آن بر عهده پدر فرزندان است. قبلا فرزند پسر تا دو سالگی حضانتش بر عهده مادر بود که در قانون جدید حضانت فرزند پسر نیز به هفت سالگی تغییر پیدا کرد. پایدار باشید

باسلام واحترام حضانت تاهفت سالگی بامادر میباشد

سلام بعد از ۸سالگی با پدراست مگر در بعضی موارد حضانت از پدر سلب میشود

سلام
حضانت تا۷سال به شرط داشتن شرایط با مادر است.

سلام وقت بخیر
تا ۷ سالگی با مادر و پس از آن با پدر میباشد.

حضانت تا هفت سالگی بامادر است،از ۷سال تا۱۵سال با پدر