ایا تغییر دفاعیه توسط خوانده به نحوی که شرح داده شده است از لحاظ قانونی توسط دادگاه مسموع و پذیرفته است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۳۳ #89444556

خوانده در لوایح دفاعیه مراحل بدوی و تجدیدنظر و همچنین در صورتجلسه دادرسی دادگاه بدوی، در دفاع مقابل دعوای عدم پرداخت ثمن معامله، بصراحت و کرارا مدعی شده که بجای پرداخت وجه چک به ذی نفع قراردادی، به درخواست همسر متوفی ذی نفع، معادل مبلغ چک اسکناس دلار تهیه کرده و به همسر ذی نفع تحویل داده و لاشه چک را نیز از همسر ذی نفع تحویل گرفته!!!

پس از انکه ما بعنوان خواهان در لایحه تکمیلی به دادگاه تاکید نمودیم که طبق شرائط پرداخت قرارداد و طبق متن خود چک، پرداخت به غیر از ذی نفع قرارداد و استرداد لاشه چک از غیردارنده چک (طبق تعریف دارنده چک در ماده ۲ قانون صدور چک)، حتی در صورت صحت ادعای خوانده، خلاف و غیرقانونی می باشد، خوانده در لایحه جدیدی به دادگاه تجدیدنظر، حکایت خود از ماوقع را کاملا تغییر داده و نوشت که اسکناس دلار را مستقیما به ذی نفع قراردادی پرداخت نموده و لاشه چک را نیز از خود دارنده چک استرداد نموده است، و برای این ادعای جدید و متضاد خود دو گواه نیز معرفی نموده!!!

اگر از لحاظ قانونی مسموع و پذیرفته نیست، ما باید به چه ماده قانونی برای درخواست رد دفاعیه جدید خوانده استناد کنیم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
میتوانید مستند به این امر از طریق داداگاه اقدام نمایید.

سلام
حتما مراتب تغییر موضع ایشان را به دادگاه تجدیدنظر اعلام و تصریح دارید که به دلیل پراکنده گویی دفاع و اعتراض موجهی جهت ارائه ندارد

با سلام
اظهارنظر در اینخصوص نیازمند بررسی بیشتر است.لیکن میتوانید در لایحه دفاعیه به تناقضات دفاعیات ایشان اشاره نمائید.

پرونده را مطالعه کنید و تناقضات لایحه ایشان را دراورده و در لایحه خودتان متذگر شوید

لایحه ای تنظیم و به تناقض اظهارات ایشان اشاره نمایید

با شلام،می توانید طی لایحه ای به استناد دفاعیات پیشین و اقاریر موجود در آن ،تناقضات با دفاع جدیدش را آشکار سازید.

میتوانید در لایحه دفاعیه خود با استناد به اظهارات و اقاریر سابق خوانده موضوع تعارض در اظهارات را مطرح کرده و توجه دادگاه تجدیدنظر را به این موضوع جلب نمائید .