از اون مستمری چقدر نصیبش میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۳ #89444423

با سلام.
سوال بنده اینه که: پدر بنده حدودا ۱۰ سالی هست که منزل رو ترک کرده و دیگه برنگشته به خونه.هیچ نفقه یا پولی هم به مادر بنده و خواهر کوچکترم نداده است.برای همین مادرم از طریق دادگاه اقدام به درخواست سرپرستی خواهرم کرد و سرپرست خواهرم شد.امسال خواهرم ۱۸ ساله میشه و همچنین خبردار شدیم که پدرم حقوق بازنشستگی میگیره.برای اینکه خواهرم از حقوق مستمری پدرم برخوردار بشه تحت چه دادخواست یا لایحه باید اقدام کنه.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حقوق بازنشستگی پدر شما تا زمانی که زنده هستند به خود ایشان تعلق دارد و به به فرزندان و همسر تعلق نمی گیرد
ولی فرزند دختر می تواند مطالبه نفقه نماید
و اگر دادگاه استحقاق ایشان بر نفقه را احراز نمود پدر را به پرداخت نفقه ایشان محکوم خواهد کرد
و میزان و مبلغ نفقه بستگی به شرایط و اوضاع و احوال زندگی شما و میزان درآمد پدرت شما دارد که دادگاه معمولا از طریق کارشناس آن را تعیین می‌کند

سلام
میتوانند دادخواست الزام به نفقه دهند و مستمری را تا یک چهارم توقیف نمایند.

سلام
مادر و خواهر شما میتوانند دادخواست مطالبه نفقه را طرح کنند .

دادخواست مطالبه نفقه دهد می تواند تامین خواسته نیز ضمیمه کند تا بدوا حقوق موصوف تا یک چهارم توقیف گردد.

درود
اگر مادر شما و خواهرتان دادخواست مطالبه نفقه بدهند و پدرتان محکوم شود می توانند یک چهارم مستمری وی را تو قیف کنند.

درود بر شما، ایشان بایستی از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست الزام به نفقه مطرح نمایند، تا بتوانند به میزان یک چهارم مستمری توقیف نمایند.

با درود می‌بایست مطالبه نفقه کنید و نهایتا یک چهارم مستمری دریافتی ایشان قابل توقیف است.