برای گرفتن مجوز ازدواج چکار دیگه ای باید انجام بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #89433025

سلام.
زوجه از مرداد ۹۶ منزل رو ترک کرده و در شهر دیگه سکونت داره، دادخواست الزام به تمکین دادم که به تایید نهایی رسیده، مرحله بعدی چیه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه زوجه پس از قطعیت دادنامه تمکین، اقدام به تمکین ننموده باشد شما می توانید مبادرت به اقامه دعوای تجویز نکاح مجدد نمایید

تا زمانی که نشوز زوجه اثبات نشود نفقه به ایشان تعلق میگیرد و برای اجرای حکم تمکین بایستی تقاضای صدور اجرائیه بنمایید .

باسلام
درصورتیکه پرونده به اجرای احکام رفته و ناشزه بودن همسر شما ثابت شود؛ علاوه بر اینکه به همسر شما نفقه تعلق نمی گیرد شما میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم مرجع محترم قضایی نمائید.
موفق باشید