نوشتن وصیت نامه با مندرجات زیر، معتبر خواهد بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۸ #89423545

با سلام
میشه وصیت نامه خودمون رو بنویسیم که در آینده اگه به دست کسی عمدا یا سهوا به هر شکلی یا هر وسیله ای جونمون رو از دست بدیم، خانواده ما حق ندارن طرف رو ببخشن و اگر عمدا کشته بشیم باید قصاص بشن و نباید با دریافت دیه یا رضایت دادن به هر شکلی از خونمون بگذرن؟
آیا این وصیت نامه ضمانت اجرایی خواهد داشت؟
بعد از نوشتن آن کجا باید نگهداری بشه و متن آن چگونه باید باشه که جامع باشه و مبهم نباشه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ضمانت اجرایی ندارد

وصیت آن است که انسان سفارش کند بعد از مرگش برای او کاری انجام دهند یا بگوید بعد از مرگش چیزی از اموال او برای کسی باشد یا برای فرزندان خود قیم (سرپرست) مشخص کند.
لذا سوال شما

سلام

چنین وصیتی فاقد ارزش و اعتبار حقوقی ست و قابل ترتیب اثر نیست

سلام چنین متنی وصیت نیست و فاقد اثر حقوقی می باشد . بعد از قتل حق بخشش یا قصای با اولیاء دم است و این حق مادام که ایجاد نشده قابل اسقاط نیست .

سلام‌ دیه و قصاص حق وراث است این وصیت اعتباری ندارد ولی برائت پزشک معالج احکام خاص خود را دارد ودر کل در جرائم مثل قتل نمی توانید وصیت کنید که مجرم مجازات نشود یا بیشتر مجازات شود