آیا پرونده جهت اجرا از دیوان عالی به تجدیدنظر استان و سپس بدوی فرستاده میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۰۸ #89376130

باسلام. بدلیل عسر و حرج حکم قطعی طلاق بنده از دیوان عالی صادر شد. آیا پرونده جهت اجرا از دیوان عالی به تجدیدنظر استان و سپس بدوی فرستاده میشود؟ یا مستقیما بدوی؟ آیا بدوی معرفی نامه یا اجرائیه به محضر میدهد؟ (طلاق از جانب زوجه است)
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اجرای رای با دادگاه نخستین است

با سلام
به دادگاه بدوی مراجعه نمایید و معرفی جهت ارجاع به دفترخانه دریافت نمایید

بله جهت اجرا به دادگاه بدوی ارسال وشما‌پس از صدوراجراییه اقدام به اجرای آن می نمایید

به شعبه بدوی ارسال و از طریق همین شعبه حکم اجرا می شود

حکم طلاق چنانچه ابرام یا تاییدشده باشد ابتدا به دادگاه تجدیدنظر ارسال میشه و دادگاه تجدیدنظر بعد از ابلاغ رای به طرفین پرونده رو به شعبه بدوی ارسال میکند

سلام.بله ب دادگاه بدوی فرستاده میشود .و از همان شعبه معرفی نامه ب دفترخانه جهت اجرای صیغه طلاق اقدام کنید.

سلام
دیوان پرونده را به دادگاه تجدیدنظر و دادگاه تجدید نظر به دادگاه بدوی ارسال و شما از طریق دادگاه بدوی باید برای اجرای اقدام کنید