مراحل گرفتن نامه رابطه از پزشکی قانونی چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۵۸ #89375911

من میخوام برای طلاق از شوهرم اقدام کنم از طریق عسر و حرج و رابطه مقعدی
برای اینک بتونم تاییدیه پزشکی قانونی رو بگیرم ک مراحلی رو باید طی کنم؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

امکان اقدام در این خصوص وجود دارد اما باید در نظر داشته باشید که نباید زمان زیادی از وقوع رابطه سپری شده باشد تا امکان بررسی و احراز وقوع رابطه وجود داشته باشد

با درود بله تقاضای ارجاع به کارشناسی بدهید تا عسر و حرج خود را اثبات کنید

دادخواست خود را در دفاتر خدمات قضایی مطرح و تقاضای پزشک قانونی بفرمایید .دادگاه در صورتی که تشخیص دهد به پزشک قانونی ارجاع مینماید

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی طلاق ب دلیل عسر و حرج را ثبت نمایید در دادخواست تقاضای ارجاع ب پزشکی قانونی را مطرح کنید

از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیک دعوی خویش را ثبت و تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی بفرمائید

با درود ابتدا باید طرح دعوا نمائید تا مقام قضایی شما را به پزشکی قانونی ارجاع دهد.

دادخواست طلاق خود را مطرح نمایید، در صورت لزوم دادگاه نامه پزشکی قانوی به شما خواهد داد