آیا سهم الارث که به زوج بعد از ازدواج رسیده باشد شامل تنصیف دارایی میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۸۴ #89372273

باسلام خدمت وکلای عزیز
آیا سهم الرث که به زوج بعد از ازدواج رسیده باشد شامل تنصیف دارایی میشود یا خیر؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سهم الارث چون جزو اموالی نیست که با تلاش فرد در حین زندگی مشترک حاصل شده باشد لذا مشمول شرط تنصیف نخواهد شد.

شرط تنصیف اموال تا نصف اموالی است که بعد از ازدواج بر اساس فعالیتهای کاری زوج کسب گردد ضمن آنکه طلاق باید از جانب زوج مطرح و زوجه ناشزه نباشد تا تعلق می گیرد

با سلام ؛
خیر ، سهم الارث ، داخل در تنصیف دارایی نیست. صرفا اموالی که در دوران زندگی مشترک و با تلاش به دست آمده باشد( تا) نصف آن اموال در صورت حصول سایر شرایط ، به زوجه تعلق می گیرد.

خیر قاعده تنصیف مربوط به اموالی می شود که زوج در طی دوران زندگی مشترک به دست آورده است

سلام خیر سهم الارث زوج شامل تنصیف دارایی نمی باشد برای تعلق تنصیف دارایی شرایطی وجود دارد که با وجود این شروط به زوجه دارایی تعلق می‌گیرد