اگر ایشون درخواست طلاق بکنن حقوق بنده شامل چه چیزهایی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #89359970

همسرم صرفا بخاطر دلسردی از زندگی مشترک و نداشتن آینده با من راضی به ادامه زندگی نیستند اگر ایشون درخواست طلاق بکنن حقوق بنده شامل چه چیزهاست ممنون راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در این خصوص این که طلاق از جانب چه کسی باشد تاثیری در موضوع نخواهد داشت
زوج کماکان موظف به پرداخت تمام حقوق مالی زوجه می باشد و زوجه نیز تا زمان صدور حکم طلاق موظف به تمکین می باشد

تجربه این را اثبات کرده که دلسردی و نداشتن آینده بهانه رمانتیکی، بیش نیست و علت آن چیز دیگری است که نیاز به بررسی دارد ولی بهرحال درصورت درخواست طلاق از سوی مرد می بایست مهریه ونفقه واجرت المثل و سایر حق وحقوق مالی زوجه را به او پرداخت نماید

سلام، از شما زوج هستید و بخواهید همسرتان را طلاق بدهید بایستی همه حقوقی که از نظر قانون به ایشان تعلق می‌گیرد رو بپردازید و اگر زوجه قصد جدایی دارد هم می‌تواند با توافق اقدام به طلاق توافقی نماید