اگه خونه رو به مستاجر تحویل ندم چی میشه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۰۰ #89331429

دو هفته پیش خانه ویلایی را مبله به شخصی اجاره دادم و قرارداد اجاره رو در بنگاه املاک امضا کردیم اما هنوز پولی رد و بدل نشده و موعد تحویل نرسیده از حالا مستاجر رفتارهایی نشون میده که نگرانی جدی ایجاد کرده که مستاجر پر دردسری خواهد بود و بانحای مختلف اذیت خواهد کرد برای همین پشیمون شده م و چون حق فسخ تو قرارداد برامون پیش بینی نشده میخام چک ودیعه رو نقد نکنم و خونه رو تحویل ندم. اگر او شکایت بکنه و من بازم خونه رو بهش تحویل ندم چی میشه؟ دادگاه آیا میتونه بزور خونه رو از من بگیره و به او تحویل بده؟ آیا جریمه و خسارتی از من گرفته خواهد شد؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست متن قرارداد بررسی شود

اظهار نظر در این خصوص مستلزم بررسی قرارداد است

با سلام،نیاز به بررسی قرارداد است اما اصولا حق فسخ ندارید مگر این حق در قرارداد باشد بنابراین توافق کنید والا احتمال اینکه مستاجر دادخواست الزام به تحویل مورد اجاره دهد هست.

می بایست قرارداد بررسی شود که چه تبعاتی برای شما به همراه خواهد داشت

با سلام،بهتر است با توافق مسئله را حل نمایید.

سلام قرارداد باید بررسی شود بهتر است توافق نمایید

باسلام و درود بهتر است توافق نمایید، مستاجر می تواند دادخواست الزام به تحویل مطرح نماید.