بنده ایا می توانم از حقوق بیکاری استفاده کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۲ #89325379

سلام و خسته نباشید.
من از شرکت قبلی با ۱۷ سال سابقه استعفا دادم و بدون وقفه در بیمه ام مدت یک ماه هست که بصورت آزمایشی در شرکت خصوصی مشغول بکار شدم و بیمه ام هم قطع نشده است. ولی بدلیل شرایط بوجود امده ادامه کار برایم ممکن نیست و ایشان نمی خواد قرار داد را تمدید کند.

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله اگر دارای بیمه تامین اجتماعی باشید می توانید با مراجعه به اداره کار محل کارگاه تقاضای بیمه بیکاری نمایید

سلام نکات مهمی در لحاظ نمودن وگرفتن بیمه بیکاری که ازجمله انها به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشید و سابقه کافی هم داشته باشید اگر اینطورباشد اقدام کنید

باسلام و درود در صورت عدم تمدید قرارداد از طریق اداره کار جهت دریافت بیمه بیکاری اقدام نمایید.

در صورتیکه عدم نیاز از طرف کارفرما اعلام شود و ظرف یک ماه پس از عدم نیاز تقاضای بیمه بیکاری نمایید این امر امکانپذیر است.

سلام
شرایط دریافت بیمه بیکاری چگونه است؟
اگر شرایط زیر را داشته باشید، بیمه بیکاری به شما تعلق می‌گیرد:

مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشید
تبعه کشورهای دیگر نباشید
مستمری‌بگیر، بازنشسته یا از کارافتاده نباشید
پیش از بی کاری، حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید
کارفرما، دارای شغل آزاد یا بیمه‌شده اختیاری نباشید
به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشید
بیکاری خود را تا ۳۰ روز پس از اخراج به اداره کار اعلام نمایید (البته در موارد خاص، بیش از ۳۰ روز نیز امکان‌پذیر است).
نکته: افراد بیمه شده‌ای که به دلیل بروز حوادث غیرمترقبه مانند جنگ، زلزله، آتش‌سوزی و سیل کار خود را از دست می‌دهند، برای دریافت بیمه بیکاری نیازی به داشتن سابقه پرداخت حق بیمه برای مدت زمان مشخص را ندارند. این افراد حتی اگر در اولین روز کاری خود نیز بر اثر چنین حوادثی بی کار شوند، در صورت داشتن سایر شرایط، واجد شرایط بیمه بیکاری خواهند بود.

در خصوص عدم تمدید قرارداد و اخراج به اداره کار مراجعه و طرح دعوا نمایید.

سلام
شرایط دریافت بیمه بیکاری چگونه است؟
اگر شرایط زیر را داشته باشید، بیمه بیکاری به شما تعلق می‌گیرد:

مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشید
تبعه کشورهای دیگر نباشید
مستمری‌بگیر، بازنشسته یا از کارافتاده نباشید
پیش از بی کاری، حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید
کارفرما، دارای شغل آزاد یا بیمه‌شده اختیاری نباشید
به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشید
بیکاری خود را تا ۳۰ روز پس از اخراج به اداره کار اعلام نمایید (البته در موارد خاص، بیش از ۳۰ روز نیز امکان‌پذیر است).
نکته: افراد بیمه شده‌ای که به دلیل بروز حوادث غیرمترقبه مانند جنگ، زلزله، آتش‌سوزی و سیل کار خود را از دست می‌دهند، برای دریافت بیمه بیکاری نیازی به داشتن سابقه پرداخت حق بیمه برای مدت زمان مشخص را ندارند. این افراد حتی اگر در اولین روز کاری خود نیز بر اثر چنین حوادثی بی کار شوند، در صورت داشتن سایر شرایط، واجد شرایط بیمه بیکاری خواهند بود.