ایا ماشینی که من خریدم ولی بنام زنم زدم را میتوانم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۴۹ #89321347

با سلام
بنده سال ۹۷ یک ماشین خرید کردم و به خواسته همسرم و برای دلگرمیش بنام او زدم
الان ما به مشکل خوردیم وقصد جدا شدن داریم،
زمانی که من ماشین را خواستم به من نداد وگفت بنام خودم است
البته خودش میداند که برای من است و کل پولش را من دادم ولی سند بنام ایشان است دیگر،
حالا مانده ام و ممنون میشم راهنماییم نمایید
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رجوع از هبه امکان پذیر و میسر است....

سلام اگربه عنوان فروشنده وخریدارمعامله کردیدنمیتوانیدپس بگیریدامااگربه عنوان هبه به خانم داده شده قابل رجوع است البته اگرعین موهوبه باقی باشددردست خانمتون

با سلام خودرو جزو هبه محسوب می شود و در صورت اثبات هبه شما حق رجوع دارید و خودرو به شما بازگردانده خواهد شد

وقت بخیر چنانچه هبه را اثبات کنید ممکن است

درود میتوانید هبه را اثبات و از آن رجوع نمایید

سلام و عرض ادب
راه حلی که وجود دارد اینست که اثبات کنید ماشین را به ایشان هبه کرده اید و درصورتی که بتوانید هبه را اثبات کنید و خودرو نیز همچنان نزد ایشان باشد و به فروش نرفته باشد، میتوانید دادخواست رجوع از هبه را طرح کنید و در صورت جلب نظر قاضی، خودرو به شما مسترد خواهد شد

بادرودوسلام باشرایطی رجوع ازهبه امکان پذیر می باشد.