آیا زوجه وکیل بگیرد میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۲۸۰ #89310993

باسلام باسلام
امروز دادگاه داشتم زنم درخواست طلاق یک طرفه کرده و به رییس دادگاه گفت از شوهرم نفرت دارم و ازش خوشم نمیاد و من شوهرم رو نمیشناختم به درخواست بردارم زنش شدم و الان طلاق میخوام و گفت آیا این برای عسر و حرج من کافی نیست و قاضی گفت نه، و من در دفاعیاتم ذکر کردم زنم را دوست دارم و طلاقش نمیدم. زوجه از قاضی سوال کرد چکار کنم تا طلاق بگیرم قاضی گفت وکیل بگیر بعد پرسید وکیل بگیرم میتونم طلاق بگیرم.
به نظر شما وکیل بگیره میتونه طلاق بگیره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در هر صورت باید دلیل قانونی برای طلاق خود داشته باشد قاضی هم به خاطر اینکه وکیل قانون رو بلد است اینطور گفته است

سلام
قاضی به جهت اطلاع از شرایط و نحوه ی طلاق ،پیشنهاد نصب وکیل را ارائه نموده

سلام، ایشون با اظهاراتی که دادن قاضی متوجه شده سواد حقوقی ندارد بله شرایطی هست که با کمک وکیل می‌تواند طلاق بگیرد مثلا اثبات عدم سازش و.....

سلام
وکیل بگیره می تونه طلاق بگیره؟
زوجه در شرایط خاصی می تواند از دادگاه تقاضای طلاق بنماید و اگر هیچکدام از این شرایط فراهم نباشد و مرد با درخواست زوجه خود موافقت ننماید، دادگاه حکم به طلاق نمی دهد. اما چنانچه وجود هر یک از شرایط دوازده گانه ذیل برای دادگاه به اثبات برسد دیگر نیازی به موافقت وجود ندارد و در این موارد دادگاه بدون نیاز به کسب موافقت مرد حکم طلاق را صادر می نماید.

با سلام
صرف گرفتن وکیل نمی تواند باعث صدور رای به نفع همسرتان شود.

سلام و درود
بر طبق اصل بی طرفی قاضی در دادگاه، قاضی نمیتواند مشاوره به هریک از طرفین پرونده بدهد، لذا با توجه به این اصل دادگاه زوجه را ارشاد به مشاوره با وکیل کرده است.
موفق باشید.