اگر در گواهی عدم سو پیشینه قید گردد سوءپیشینه موثر ندارد به چه معنا است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۹ #89306267

سلام بنده برای امریه قوه قضاییه باید گزینش بشم که نامه از گزینش برای گواهی عدم سو سابقه گرفتم بردم پلیس +۱۰ امروز جوابش اومده و توی نامه تایپی نوشته فلانی محکومیت کیفری ندارد. اما به صورت دستی پرانتزی باز شده و نوشته که (موثر) و روش چسب زدن. خواستم بدونم این به صورت دستی اضافه کردن کلمه موثر و روی اون چسب زدن معنای خاصی میده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۹ دقیقه پیش
با سلام . برخی جرائم هستند که شخص مرتکب جرم را از حقوق اجتماعی خود برای مدت معینی محروم می نمایند که عملا شخص مجرم پس از تحمل مجازات قانونی از حقوق قانونی مندرج در ماده ۲۶ قانون مجازات اسلامی محروم می شود و وقتی قید شده که موثر نیست یعنی موضوعی نیست که شما را از حقوق اجتماعی محروم کند. مشکلی نیست. خیالتان آسوده باشد

با سلام . برخی جرائم هستند که شخص مرتکب جرم را از حقوق اجتماعی خود برای مدت معینی محروم می نمایند که عملا شخص مجرم پس از تحمل مجازات قانونی از حقوق قانونی مندرج در ماده ۲۶ قانون مجازات اسلامی محروم می شود . جواب استعلام جنابعالی گویای وجود سابقه ی کیفری برای شما می باشد اما این سابقه در حدی نیست که بتواند شما را از حقوق اجتماعی خویش محروم نماید .

یعنی سابقه دارید ولی موثر کیفری نیست