برای صدور حکم تخلیه چه کاری باید انجام دهم و به کجا مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #89301797

با سلام
خانه ای توسط مادرم به صورت صلح عمری به بنده منتقل شده است.مادرم فوت کردند و برادرم در ان منزل سکونت دارند و حاضر به تخلیه منزل نیست. برای صدور حکم تخلیه چه کاری باید انجام دهم و به کجا مراجعه کنم؟ انجام این کار چقدر زمان نیاز دارد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به سند صلح که بصورت رسمی تنظیم گردیده است میتوانید صرفا دادخواست خلع ید به طرفیت برادرتان تقدیم نمایید وبا توجه به اینکه رابطه شما رابطه استیجاری نبوده لذا تخلیه در وضعیت فعلی مبنای قانونی ندارد

با سلام
طبق صلح عمری ، بعد از فوت مادر ملک به شما انتقال میابد
لذا شما با استناد به صلح نامه ، از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواستی مبنی بر خلع ید و تخلیه ملک مذکور به دادگاه ارایه نمایید تا پرونده در دادگاه بررسی و رسیدگی ، سپس حکم بر خلع ید و تخلیه ملک توسط وراث دیگر صادر گردد .