در صورت حضور بنده را جلب میکنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #89279490

بنده به علت برخی مشکلات خانوادگی حدود ۲۰ روز پیش با همسر بنده درگیری لفظی به وجود آمد و متاسفانه درصورت غیرعمدی و اتفاقی صورت ایشان از ناحیه لوپ به اندازه ۵ سانتی و عمق ۱.۵ بریده است و امروز ابلاغیه ای برایم امد که متن آن بشرح زیر است مهلت حضور ۵ روز علت حضور دفاع از اتهام انتسابی به اتهام ضرب و جرح عمدی موضوع شکایت همسرم با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما اعلام میگردد ظرف مدت مقرر با ضامن معتبر اقدام. در غیر اینصورت مطابق مقررات تصمیم اتخاذ میگردد عدم حضور جلب. لطفا خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید که چکار باید بکنم؟ چه صحبتی انجام دهم؟در صورت حضور بنده را جلب میکنند؟ ضامن دارای چه ویژگی باشد.صمیمانه بابت اینکه وقت می گذارید و بهترین مشورت و دستور را عرض مینماید کمال تشکر و دعای خیر می نمایم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم حضور جنابعالی جلب میشوید و حتما با شخصی بروید که فیش حقوقی داشته باشد یا شخصی که سند رسمی داشته داشته باشد تا در صورت قرار وثیقه یا کفالت شما بازداشت نشوید

باید در هنگام حضور در دادسرا کفیلی به همراه داشته باشید تا با صدور قرار تامین ، اقدام به معرفی کفیل نمائید . عدم معرفی کفیل معتبر میتواند منجر به بازداشت شما شود . کفیل باید یا کارمند باشد و با کارت شناسائی معتبر و فیش حقوقی کفالت شما را بپذیرد و یا کاسب بوده و با تقدیم اصل و کپی جواز خود کفالت شما را عهده دار گردد .