چطور از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۷ #89242051

سلام و عرض ادب.
بنده به عنوان راننده وانت(پیکان بار) استخدام یک شرکت پخش شدم و کار میکردم پسره صاحب شرکت هم یک کامیونت داشتن که مالکش خودشون هستن نه پدرشون (صاحب کارم)
در طول این ۴سال بارها ماشین را به من سپردن (کامیونت) و من را فرستادن خارج ازشهر
واستان. تا ۸ ماه پیش که هنگام بازگشت به اصفهان ماشین موتور سوزاند
در اداره کار خوده صاحبکارم (پدر) شکایت کردن اما ( رد شد)
بعد پسرشون (مالک کامیونت)رفتن دردادگستری شکایت کردن
به عنوان (غصور و سهل انگاری)در نگهداری کامیونت
ضمنان بیمه بنده به عنوان کارگر ساده) توسط شرکت و حقوقم دراین ۴سال هم حداقل اداره کار
بوده است.
ایا بنده میتوانم سراحتان از عنوان (امین) در غبال کامیونت که ربطی به شرکت و قرار داده من نداشته از خودم دفاع کنم
یا نظر جنابعالی چیز دیگریست.
سپاسگذارم صمیمانه

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام
با اثبات نداشتن قصور مسئولیتی متوجه شما نمی باشد

با اثبات تقصیر مسولیت بوجود می آید.

بله درست است که امین هستید اما اگر تعدی و تفریطی نکرده باشید مسئولیتی متوجه شما نیست پس اگر میخواهید شکایت کنید باید نداشتن قصور خود را اثبات کنید.

با سلام
در صورت قصور شما مسئول هستید

باسلام
بله شما امین قانونی محسوب میشوید و اگه تقصیری نکرده باشید دعوایی متوجه شما نخواهد بود

در صورت اثبات قصور،مسئولیت متوجه شماست.

سلام در صورت اثبات قصور مسعول هستید