از چه راهی میشه بدون پرداخت مهر جدا شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۳ #89237163

سلام.
خانومم یک سال پیش گذاشت رفت و خیلی تلاش کردم برنگشت، رفتم عدم تمکین گرفتم الان هم میخوام کلا جدا شم ازش اصلا نمیان دادگاه اصلا حواب پیام نمیدن. از چه راهی میشه بدون پرداخت مهر جدا شم. غیابی میشه مرسی. عقد هستیم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، در هرصورت در رای طلاق می بایست تکلیف حقوق مالی زوجه مشخص شود و در خصوص مهریه میتوانید تقاضای اعسار کنید.

برای عدم پرداخت مهریه نیاز به توافق با همسرتان هست . در صورت عدم دسترسی به ایشان میتوانید دادخواست طلاق را مطرح کرده و تقاضای تقسیط مهریه را بنمائید .

با سلام
با استناد به رای عدم تمکین دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم نمائید

اگر در دوران عقد و بدون رابطه زناشویی باشید و ایشان دوشیزه باشند مقدار مهریه نصف است. در غیر اینصورت تمام و کامل. والتزام ب پرداخت هم تا ۱۱۰ سکه تمام بهار ازادی رایج مملکت است. دادخواست دهید و حق طلاق هم در صورت عادی با مرد است