دست بزن داره ولی من برگه پزشک قانونی ندارم، چطور در دادگاه تمکین از خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۷ #89232493

همسرم درخواست تمکین داده چطور میتونم درخواستشو پیش قاضی رد کنم دست بزن داره ولی من برگه پزشک قانونی ندارم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام برگه پزشکی قانونی صرفا کافی برای عدم تمکین نخواهد بود علاوه بر اینکه نیاز به اثبات آن دایر بر ایراد ضرب و یا جرح عمدی از ناحیه همسرتان در مرجع ذیصلاح قانونی می باشد مضافا اینکه ایراد ضرب و جرح عمدی و مشاجره مکرر دارای دلایل مستند ازجمله شهادت شهود داشته باشید و بدیوسیله قاضی دادگاه را مجاب نمایید که عدم تمکین شما ناشی از خوف ضرر جانی می باشد به تبع آن حکم تمکین صادر نخواهد شد در غیر این صورت بدون داشتن دلایل و مستندات موجه قانونی و شرعی صدور صدور تمکین کاملا متصور می باشد