توهین، افترا، هتک حرمت و تهمت به عدم باکرگی و پاکدامنی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۰ #89219345

با سلام
برادر بنده با چهل سال سن به دلایل متعددی از جمله ضعف اجتماعی و بحران های روحی و ... از پدر و مادر سالخورده ام پول زور دریافت می کند و قصد دارد خانه ای که در آن زندگی می کنیم را به مالکیت خودش دربیاورد. از اینرو چون با مخالفت بنده مواجه می شود با فحاشی و عربده کشی و تهمت به عدم پاکی و باکرگی قصد تخریب شخصیت بنده را در همسایگی دارد تا مجبور به سکوت شوم. چگونه می توانم از برادرم شکایت کنم؟
آیا با مراجعه به پزشک مربوطه و دریافت برگه سلامت و باکرگی می توانم از او شکایت کنم؟
از آنجا که شاهدی جز خانواده ام وجود ندارد و ممکن است به دلیل علاقه فرزندی از این اقدام من حمایت نکنند؟
آیا می توانم جلوی این بی حرمتی را بگیرم؟
و اینکه مجازات چنین فردی چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توهین و فحاشی و هتک حیثیت و نسبت دادن زنا به دیگری جرم است و شما بایستی در خصوص این موارد از ایشان شکایت کیفری نمایید

سلام

اصلا نیازی به مراجعه به پزشک و اخذ گواهی جهت سلامت و باکرگی ندارید این مسائل به هیچ کس مربوط نیست و امور کاملا خصوصی ست حتی برادرتان

لذا چنانچه ایشان شما را مورد تهمت و اهانت قرار می دهد اقدام به تقدیم شکواییه کنید دلیل تون هم پدر و مادر و تحقیقات محلی اشنایان و دوستان و همسایگان که مورد اطلاع هستند یا پیامک ها احتمالی باشد با قاضی صحبت کنید حتما با ایشان برخورد مناسب صورت خواهد گرفت.

سلام و درود
با توجه به عدم وجود بینه شرعی و شهادت شهود در صورتی که بتوانید مطلعین قضیه که پدر و مادرتان باشند را برای ادای شهادت به عنوان مطلع در مرحله تحقیقات دادسرا حاضر کنید احتمال اثبات جرم موافق قانون مجازات اسلامی وجود دارد، صبر و شکیبایی شما هم میتواند مسیر دیگری که عدم شکایت است را به شما نشان دهد تا زمان خودش برخی از مسائل را حل و فصل نماید تا پدر و مادر از حمایت بیجای خود صرفنظر کنند و مسیر دیگری را در پیش گیرند، زیرا شکایت شما نسبت به برادرتان او را مظلوم جلوه خواهد داد و این اوضاع را بدتر میکند و پدر و مادرتان حمایت مالی بیشتری از وی خواهند کرد.
موفق باشید.

با سلام شما میتوانید شکایت علیه ایشان مطرح نمایید ولی برای اثبات آن نیاز به ادله نظیر شهادت شهوت دارید

بله می توانید ومجازات این جرم در صورت اثبات حد قذف با دارد

هر دشنامی که باعث اذیت شنونده شود و دلالت بر قذف نکند مانند این‌که کسی به زنش بگوید تو باکره نبودی موجب محکومیت گوینده به شلاق تا ۷۴ ضربه می‌شود». (ماده ۱۴۵ قانون مجازات اسلامی)