نمیتوانیم اثبات کنیم که زوج مصرف الکل داشته، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۳ #89217765

سلام خسته نباشید
خواهر من میخواد از شوهرش طلاق بگیره و پرونده در جریان هستش ولی ما نمیتونیم اثبات کنیم که شوهر خواهرم الکل مصرف میکرده و دست بزن داشته و تو خونه زندانیش کرده بوده و پرونده داره مثل یک پرونده معمولی مراحل اداری رو طی میکنه با اینکه جزء شرایط ۱۲ گانه محسوب میشه ولی ما نمیتونیم شکایت کنیم چون قانون میگه باید ثابت کنی و اگه نتونی ثابت بکنی طرف مقابل اعاده حیثیت میکنه و محکوم میشیم.
میخوام بدونم کسانی که در چنین شرایطی هستن قانون چه راه حلی واسشون داره؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهادت شهود و قسم دلایلی بر اثبات ادعا هستند . موفق باشید

سلام و درود
به هر حال در صورت تداوم زندگی مشترک و عدم اصلاح زوج این اتفاقات تکرار میشود، و میتوانید در صورتی که عسروحرج شدید برای زوجه بوجود آمده و بتوانید ثابت کنید دادخواست طلاق به لحاظ عسروحرج را مطرح کنید.
موفق باشید.

سلام وقت بخیر
اگر ایشون اعتیاد به مصرف مشروبات الکلی داشته باشند با آزمایش میزان الکل در خون مشخص می شود و قابل اثبات است ، در صورت ضرب و شتم از جانب زوج، خانم باید تا قبل ۷۲ ساعت به پزشکی قانونی مراجعه کنند و گواهی پزشکی قانونی دریافت نمایند .