آیا به دلیل دیر آمدن به منزل همسرم حق کتک زدن و توهین به من را دارد ؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۵۳ #89211575

شوهرم با اینکه اجازه گرفتم برم بیرون اما چون دیر شد برگشتم منو بچه مو خونه راه نداد بعدم که راه داد با مشت کوبید به شونم .دفعه اولشم نیست کتک میزند یا بددهنی میکند.من میتونم چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طرح شکایت نیاز به دلایل قوی دارد و به نظر ادله کافی نداشته باشید
پیشنهاد میکنم با صحبت و در صورت لزوم از طریق مشاور خانواده اقدام نمایید

سلام
ایشان مسلما حق چنین برخوردی را با شما ندارند و شما میتوانید اقدامات قانونی علیه ایشان انجام دهید البته اگر وضع زندگی شما را بدتر نکند و با راههای مسالمت آمیز دیگری مشکل را حل نمایید.

با سلام دوست عزیز شما میتوانیداز ایشان شکایت کنید و به پزشکی قانونی مراجعه کرده و برگه پزشکی بگیرید اما با این موارد مشکلی شما حل نمیشود باید مشکلتان را از طریق صحبت، مشاوره و وساطت بزرگان فامیل حل نمایید.

سلام
با طرح شکایت ضرب و جرح عمدی در دادسرای محل سکونت خود،
به پزشکی قانونی معرفی می شوید و پس از تایید موضوع توسط پزشکی قانونی،
می‌توانید از شهادت همسایه ها کمک بگیرید و یا درخواست تحقیق نامحسوس محلی به مقام قضایی بدهید.
موارد تحقیق محلی یا معرفی به روانپزشک، می‌تواند قرینه و اماره ای بر وقوع جرم توسط همسر باشد.
در این گونه موارد می‌توانید با دعوت از بزرگترها
برای حل اختلاف، نسبت به مستند سازی اقدامات همسر در کتک زدن و دست بزن داشتن بهره بگیرید.
و اما شوهر، حق داشته باشد همسرش را تنبیه کند یا موجب صدمه جسمی به وی شود
، چنین مجوزی در قانون به وی داده نشده است و شوهر،
در صورت تنبیه همسر خود، باید جوابگوی رفتارش باشد.
مطابق ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی
، در صورتی که بودن زن و شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی باشد زن می‌تواند مسکن علی‌حده انتخاب کند و در صورت ثبوت این امر دادگاه حکم به بازگشت زن به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن از بازگشت به منزل معذور است نفقه او به عهده شوهر خواهد بود.

میتوانید از ایشان بدلیل ضرب و جرح عمدی شکایت نمایید یا اینکه برای اینکه تنش زیاد نشود با ایشان صحبت کنید و مشکلات را حل نمایید .

می توانید بابت فحاشی و ضرب و شتم از ایشان شکایت کنید که البته برای اثبات این امر نیاز به ادله محکمه پسند دارید و چنانچه ایشان مجدد مانع ورود شما به منزل شوند می توانید با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته تا صورتجلسه ای مبنی بر این امر تهیه شود و سپس با استناد به شهادت شهود و صورتجلسه مامور بابت مطالبه نفقه اقدام نمایید.

با سلام، به هیچ وجه چنین حقی برای همسر شما وجود ندارد و شما میتوانید به جرم ضرب و شتم و اگر خدایی ناکرده به جراحت رسیده است به جرم جرح از ایشان شکایت کنید. فقط اینکه دلیل دیرآمدن به منزل باید دلیل موجهی باشد. در مواردی از جمله وقوع امور خلاف اخلاق ممکن است برای مرد حق تذکر قایل شد که باز هم حق توهین یا حق کتک زدن اصلا وجود ندارد.