اعسار از پرداخت مهریه صحیح مطرح شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۹ #89202137

با سلام
این متن دادخواست من هست آیا ایرادی وجود دارد و اگر دارد لطفا راهنمایی نمایید.

بسمه تعالی
با سلام و عرض ادب
ریاست محترم ...
احتراما اینجانب ... به استحضار می رساند :
خوانده محترم به شرح سند نکاحیه شماره .... مورخ .... صادره از دفترخانه شماره ... همسر دائمی، شرعی و قانونی بنده می باشد.
اینجانب به شرح دادنامه شماره ... مورخ ۱۱/۰۷/۱۴۰۱ صادره از آن شعبه محترم، مربوط به پرونده کلاسه ..... ........، مکلف به پرداخت یکصد و چهارده عدد سکه تمام بهار آزادی مقوم به یک میلیارد و پانصد و شصت و چهار میلیون و ششصد هزار تومان در حق زوجه گردیده ام، که مبلغ ------ریال در اجرای ثبت وصول گردیده است.
با توجه به این امر که اینجانب دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران هستم و مشغول به تحصیل می باشم و به صورت پاره وقت و ساعتی مشغول به کار هستم و به جهت عدم وجود اموال و دارایی و مشخص نبودن میزان درآمد و همچنین پرداخت ماهانه ۷۰۰ هزار تومان نفقه به همسرم و با عنایت به بروز مشکلات اقتصادی که در طول این ۲ سال برای اینجانب به وجود آمده است و هزینه ها و مخارج سنگین و گزاف زندگی در شهر تهران از جمله هزینه های زندگی، پرداخت هزینه ی دانشگاه و هزینه های خوراک، پوشاک خویش، رفت و آمد به شهرستان و همچنین بالا رفتن شدید قیمت طلا و نبود هیچگونه پس انداز و پولی، به هیچ وجه توانایی پرداخت یکجای مهریه را دارا نمی باشم و با توجه به استشهادیه و مدارک تقدیمی مستندا به مواد ۶ و۱۱ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مصوب ۱۳۹۴ از دادگاه محترم رسیدگی و صدور حکم مبنی بر پذیرش اعسار و تقسیط مهریه به صورت پرداخت ۱ عدد سکه بهار آزادی به صورت هر ۲۴ ماه یکبار، مورد استدعاست.
با تشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موردی ندارد

مشکلی نیست دوست عزیز

سلام
به نظر متن تنظیمی درست است و فقط بهتر بود به شهادت شهود هم استناد میشد