اعطای حق مسکن به زوجه امکانش هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۳ #89156723

امکان گرفتن حق انتخاب محل سکونت بعد از عقد توسط زوجه،با ثبت در دفترخانه ثبت اسناد رسمی وحود دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل بر انتخاب منزل مشترک توسط زوج است که این امر میتواند با توافق طرفین تغییر کرده و با انتخاب زوجه صورت گیرد.

سلام
بله با توافق طرفین این امر ممکن خواهد بود.

با سلام
هم حین عقد نکاح می تواند در عقدنامه در قسمت سایر شروط قید کنید و هم جداگانه در دفترخانه اسناد رسمی وکالت بلاعزل بگیرید

سلام
بله پس عقد هم امکان اعطای این حق وجود دارد .

سلام در هنگام عقد یا پس از آ« تفاوتی نمی کند و این امکان وجود دارد

با درود زوج می‌توانددر این زمینه وکالت دهد