با قسط بالا تقسیط شد چطور تقاضای تعدیل نمایم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۴۸ #89152519

سلام اعسار داده بودم درتجدید نظر با قسط بالا تقسیط شد شغل اینجانب مسافرکش با پیکان اسقاطی شده می باشد ماشین اینجانب مشکلات فنی زیادی داره که مسافر کمتر سوار میشه در خواست تعدیل دادم آیا میتونم از قاضی درخواست کارشناس فنی بکنم؟که ثابت بشه ماشینم داغون شده تا تعدیل قبول بشه چون واقعا نمیتونم مبلغ تقسیط پرداخت کنم.
وشهود دیگه معرفی کردم وپرونده اعسار هم شهود گواه دادن مسافرکش هستم.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای تعدیل اقساط نمایید ...

درود
با ارائه مدارک دریافتی درآمد خود به نظر می‌رسد مورد پذیرش قرار گیرد

با سلام.
با استناد به تبصره ی ۲ ماده ی ۱۱ قانون نحوه ی اجرای محکومیت های مالی مصوب ۹۳ امکان تقدیم دادخواست تعدیل تقسیط محکوم به وجود دارد.

سلام وقت بخیر
خواستار تعدیل اقساط شوید.
موفق باشید.

با سلام به نظر نمیرسد که قبول کنند.

درخواست تعدیل اقساط نمایید

درود داخواست تقسیط و تعدیل ثبت نمایید