چگونه میتوانم اتهامات بدون مدرک توسط گشت انتظامی را رد کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۲ #89123154

سلام بنده به جرم یک عدد پایپ ساعت۲۲/۳۰که راهی کاربودم به کلانتری بردن ماشینم توقیف کردن اما هیچ موادمخدری ازمن نگرفتن وگفتم اصلانمیدونم پایپ مال کی هستش وندیدم مامورا ازکجا درش اوردن. ازم خواستن برم کمپ نرفتم بعدش گفتن کیت بده من درپاسخ گفتم هیچ کیتی به شما نمیدم الا به دستورقاضی
اونا بازداشتم کردن
روزبعدصبح منوبردن اگاهی تا تونستن منوزدن باشوکربرقی داغونم کردن که بگوچی سرقت کردی منم که واقعاهیچی توعمرم سرقتی نداده بودم بهشون گفتم که سارق نیستم خلاصه بردنم پیش قاضی کشیک قاضی ازادم کرد ازادی بلتزام۳۰۰۰۰۰۰۰ریال بعدگفتش پروندت تابره پیش معاون دادستان امضا کنه توهم ماشینت از کلانتری روزشنبه ببر
خلاصه روزشنبه رفتم ماموراگاهی که دیدم به فحش کشیدمش کسی پیشش نبود منو مجددبازداشت کرد
ازم بازجویی کردن گفتم دروغ میگه حاظرقسم بخورم منوروزبعدبردن پیش قاضی قرارمنع تعقیب صادرکردامافهمیدم که ماموراگاهی شاکی خصوصی من شده بدون حکم قضایی باداشتم کرد حالاماشینم گیرکرده چون مجددپرونده حمل الات وادوات واستعمال مواد مخدر واتهام بعدی سرقت بازکردن اما شاکی ندارم زدن اتهام سرقت واستعمال موادمخدرمستوجب تعزیربایداحضار ۵روزمهلت احضار
حالاچطورازخودم دفاع کنم درقبال مواد مخدر؟
بنده که سارق نبوده و هیچ سابقه کیفری تو عمرم نداشتم وحتی یک بارشاکی نداشتم

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اتهامات واهی میبایستی با ادله اثبات شود و صرف اتهام زنی بدون ادله موجب صدور قرار منع تعقیب میشود

موضوع سرقت میبایست احراز بشه موضوع دوم نیز جریمه نقدی خواهد بود