با این اوصاف آیا میشه فقط یکی از این وسایل را برای مرد گذاشت و مابقی را بابت مهریه توقیف کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۴۱ #89121985

سلام
اگر اثاث البیت یک نفر که محکوم به پرداخت مهریه به همسرش شده بیش از نیاز متعارف او باشد مثلا دوتا یخچال و دوتا لباس شویی و از هر وسیله ای چندتا داشته باشه آیا قابل توقیف هست یا خیر؟
چون این فرد بیماری دو قطبی داشته از هر وسیله ای چندتا خریداری کرده و چون این فرد دانشجو هست حدود ۳ هزار جلد کتاب داره و البته از بعضی کتاب ها چند عدد داره که به نظر بازم از حد معقول و متعارف خارجه اگرچه که کتاب و وسائل تحقیقاتی جزو مستثنیات دین هست
ضمنا این فرد سه تا فرزند داره که همراه مادر زندگی می کنند و نفقه آن ها پرداخت میشه و عملا مرد تنها زندگی می کنه
چون ظاهرا مستثنیات دین مطابق شان باید باشه و این فرد الان عملا تنها زندگی می کنه وافراد تحت تکفل او جدا زندگی می کنند و نفقه هم جداگانه از پدر خود می گیرند.
ببخشید طولانی شد.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله، امکان توقیف وجود دارد .

سلام امکان توقیف وجود دارد ..

بادرودوسلام قابل توقیف می باشد.

مازاد بر نیاز توقیف می شود.

درود
بله امکان توقیف وجود دارد .

در این صورت امکان توقیف هست

درود
می توانید توقیف کنید.