چگونه و با چه عنوانی تقاضای طلاق دهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۱ #89076038

شوهرم به هیچ وجه راضی به طلاق نیستند، از آنجایی که مهریه بنده ۷عدد سکه هست، راضی به طلاق توافقی و بخشش مهریه هم نیستند.
آیا اگر ۲ سال یا بیشتر از جدا زندگی کردنمان بگذرد، میشود طلاق گرفت؟
عسر و حرج در این مورد یعنی چه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگه می تونید او را برای امر داوری و سازش دعوت کنید تا در این شرایط بتوان یا به ادامه زندگی شیرین یا جدایی با احترام اقدام نمود

صرف جدا زندگی کردن دلیل طلاق نیست . اگر زوج زوجه را از خانه بیرون کرده و خرجی هم نمی دهد عسر و حرج قابل اثبات است .

سلام صرف جدا زندگی کردن دلیل طلاق نیست . اگر زوج زوجه را از خانه بیرون کرده و خرجی هم نمی دهد عسر و حرج قابل اثبات است .

با سلام
عسر و حرج به معنای شرایطی است که تحمل زندگی برای زوجه را سخت کرده باشد و باید از جانب شوهر باشد اما اگر خود ترک منزل کرده و جدا زندگی می کند نمی تواند ازین مورد تحت عنوان عسر و حرج استفاده کند.

اما طلاقی هست با عنوان طلاق خلع،که زوجه به خاطر کراهتی که از شوهر دارد در قبال مالی که به زوج می دهد ( مقداری از مهریه کمتر یا بیشتر ) درخواست طلاق می کند. البته همواره توصیه به تفاهم و صحبت می شود برای برطرف کردن مشکلات تا رفتن به سمت دادگستری.
موفق باشد