آیا در حکم استرداد جهیزیه برای خوانده نوشته میشه که چه وسایلی ذکر شده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #89027904

سلام
سوالاتی خدمت حضورتون دارم که امیدوارم به تک تکشون پاسخ داده بشه
بنده تمااام فاکتورهای جهیزیمو همراه پرینت حساب دارم شما قبل تر عرض کرده بودید با فاکتور میشه گرفت اما در کمال ناباوری قاضی اصلا حاضر نشد به فاکتورا حتی نگاه کنه حتی نگذاشت فاکتورا رو بذاریم توی پرونده خلاصه شهود رو صدا کرد که خودشون لیست بنویسن و قسم بخورن شهود بنده خدا هم نمیدونستن چی به چیه هر کدوم یه چیزایی نوشتن و مابقی رو ننوشتن ضمنا شوهرم به دادگاه نیومد قاضی سر لیستی که شهود نوشتن حکم میده نه لیست سیاهه ی خودم؟ایا بعد از صدور حکم، در حکم برای خوانده نوشته میشه که چه وسایلی نوشته شده؟ من فاکتور تمام وسایلمو دارم ایا با وجود اینکه شهود خیلی چیزا رو ننوشتن میشه انها را نیز پس گرفت؟ رسیدگی به اعتراض حقوقی به حکم در دادگاه تجدید نظر خیلی طولانی است؟ ۶ ماهه به خاطر استرداد جهیزیه دارن اذیتم میکنن به نظر میاد قاضی از روی غرض و عمد داره چنین تخلفاتی مرتکب میشه چون حتی راضی نشد بهم تامین خواسته بده و اینکه نمیشه از قضات شکایت کرد و مرجع های مربوطه به هیچ وجه رسیدگی نمیکنن در ضمن تمام وسایل منزل متعلق به من هستن و فاکتورا موجوده و اینکه به قاضی گفتم اگه شوهرم از روی عداوتی که با من داره به وسایل خسارتی وارد کنه چه کسی جوابگوه گفت هیچکی جوابگو نیست کاری نمیتونید بکنید لابد به حکم هم اعتراض بخوام بزنم حداقل بالای ۶ ماه طول میکشه، درسته؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ابتدا فاکتور های خرید را برابر اصل نموده و به مدارک داخل پرونده پیوست دهید.(فاکتور فقط با مهر فروشنده معتبر است)که برای تحقیقات تایید شود.شهود به عنوان مطلع نزد قاضی به حساب می ایند و با کمی ابهامات نیز نظریه داده اند.انها در زندگی شما نقش نداشته اند و اطلاع مکفی در مورد ابزار و وسایل شما نداشته و یا حضوز ذهن نداشته اند.
شما می توانید در دادگاه تجدبد نظر نسبت به رای صادره معترض شوید.
شما میتوانید از وسایل و جهیزیه مذکور عکس و فیلم تهیه نموده و در صورت تخریب وسایل شکایت خیانت در امانت و یا تخریب مال غیر طرح دعوی نمایید.
در صورت تخلف قاضی میتوانید در دادگاه رسیدگی تخلفات قضایی و جرائم قضات شکایت نمایید.
و یا در پیایگاه اینترنتی حمایت از قربانیان تخلفات قضایی و حرائم قضات با ادله طرح دعوی نمود